itb

Előadók

Banos Gergely, MITH, My IT harbor! ügyvezetője

Az eredetileg vegyészmérnök irányba tanuló cégtulajdonos 1999 óta foglalkozik IT területen kereskedelemmel. Igen rövid alkalmazotti karrier után gyorsan váltott a vállalkozói szegmensre és 2000-ben megalapította első kereskedő cégét. Jelenlegi MITH, My IT harbor cég bázisát a 2004-ben alapított Szerverház Kft. adta, mely az elmúlt évek során közel 2 500 szerver értékesítését, több, mint 100 nemzetközi és több, mint 200 hazai ügyfél akvirálását tudhatja magáénak. A MITH prémium üzleti irány alapítója és társtulajdonosa. Élete szerves részét képezi a zene, több, mint 20 éve játszik kedvenc hangszerén, basszusgitáron.

Bodrogközi László, a Neuron Software ügyvezető igazgatója 

Bodrogközi László 1998 óta a Neuron Software ügyvezető igazgatója, a vállalat alapítója. A Neuron hozta létre a Sculptech kutató mechanizmust, ahol a fejlesztők a legmodernebb üzleti követelményeket formálják IT-megoldásokba. A szakember 2008-tól az Expert Training Kft. vezető partnere. Korábban, 1998 és 2005 között a Szinapszis Kft. informatikai igazgatójaként tevékenykedett, a cég alapítója. Azt megelőzően (1996–1998) a Melo-Diák Debrecen informatikai ágazatvezetőjeként dolgozott. Programozó matematikusi diplomáját a Debreceni Egyetemen szerezte. 2015-ben az ITB TOP 25 listán a 17. legsikeresebb ICT menedzsere.

Galla Zoltán, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Ágazati, Technológia- és Tudástranszfer Igazgatóságán az Innováció Menedzsment Divízió vezetője

A Magyar Nemzeti Kereskedőház csapatának tagjaként feladata a világban még mindig jegyzett magyar találékonyságból fakadó eredmények nemzetközi piacokon való értékesítése. A szakember 2010 óta az Arcade Kutatási és Fejlesztési Kft. vezetőjeként az egyetemi kutatási projektek inkubálásával, piaci fejlesztési igényekre specializált portfóliók felépítésével, befektetésre alkalmas k+f projektek finanszírozásával foglalkozott. Ezt megelőzően a Duna House Holding ingatlan értékesíti és befektetési részlegében tevékenykedett.

Horváth Ákos a Ping Digital Kft. disztribúciós vezetője


A kereskedelem számos területén szerzett komoly tapasztalatokat. A 90-es évek elejétől ezen a területen dolgozik, a legnagyobb multinacionális és hazai cégek kereskedelmi, disztribúciós sikereinek volt részese. Többek között a legendás magyar vegyipari óriás a Caola és jelentős nemzetközi cégek mint a Philip Morris vagy a Telenor színeiben megszerzett tudását most egy, a mobiltelefonok piacán megjelent kis magyar cég stratégiájának megvalósításában hasznosítja. Eredetileg közgazdász végzettségű, de erős marketing érdeklődéssel rendelkező szakember élete izgalmas kihívásának tekinti a Ping Digital Kft sikerre vitelét. Munkája mellett legkedvesebb időtöltése a családja.

Kegye Krisztina, az Antenna Hungária Lakossági termékmenedzsment osztályvezetője
Néhány évnyi vállalkozói kitekintést követően 2011-ben csatlakozott újra az Antenna Hungáriához, ahol a MinDig TV Extra lakossági tévé szolgáltatás marketing vezetője, majd termékmenedzsment osztályvezetője lett. Dedikáltan felel a lakossági termékért, a tartalommenedzsmentért, a marketing és üzletfejlesztési stratégiáért, valamint árazásért és az értékesítési csatornák egymás melletti szerepének meghatározásáért. Korábban az AH marketingkommunikációs osztályának vezetője volt, azt megelőzően a Cap Gemini marketing vezetője, szakmai pályafutása elején pedig a Czipin & Partner tanácsadó cégnél dolgozott. A BGF-en szerzett szálloda és idegenforgalmi szakközgazdász diplomáját, majd a PTE marketing szakán szerzett marketing szakközgazdászként mester fokozatot.

Kováts Péter, az Invitel középvállalati igazgatóságának vezetője

Az Invitel júniusban létrehozott középvállalati igazgatóságának élére Kováts Pétert nevezték ki. A szakember 25 éves it-piaci tapasztalattal rendelkezik elsősorban a marketing, az értékesítés és az üzletfejlesztés területén. Kováts Péter az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően többek között a G2Mglobal Advisory Servicesnél, a Microsoftnál, valamint a CE On-Demandnál töltött be vezetői pozíciókat.

Lengyel Csaba, a Vialto Consulting, alapító ügyvezetője és az IVSZ Határokon Túli Terjeszkedés Támogatása munkacsoportjának vezetője

2007 novemberében néhány kollégájával és barátjával megalapította a Vialto Consultingot, azóta ügyvezetője a cégnek.Egész kis korától matematikus akart lenni, és ez az elhatározás ki is tartott az ELTE matematikus szakán a diploma megszerzéséig, illetve a Számítógép-tudományi Tanszékén akadémiai ösztöndíjas koráig. Ezt követően érdeklődése más irányba fordult, vezetett különböző vállalkozásokat, dolgozott tanácsadóként a közigazgatásban, távközlési cégeknek, biztosítóknak, közszolgáltatóknak, épített nemzetközi tanácsadó céget. A Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének vezetőségi tagja, az IVSZ Határokon Túli Terjeszkedés Támogatása munkacsoportjának vezetője.

Leveli András, az LSK Hungária üzletág-igazgatója

2008-től erősíti az LSK Hungária Kft. csapatát, ahol az iskolai interaktív megoldások során szerzett know-how-ra alapozva 2011-ben azt kapta elsődleges feladatául, hogy feltérképezze, felépítse és kifejlessze a B2B szektor számára a vállalati kollaborációs kultúrát előmozdító, a mindennapi kollaborációt hatékonyabbá tevő interaktív vizuál-kollaborációs megoldásokat. Jelenlegi kutatási területe és feladata a Unified Communication & Collaboration (UC&C), mint IT fejlesztési stratégia népszerűsítése, valamint az legújabb kollaborációs megoldások kifejlesztése.

Nemes Csaba, a WSH ügyvezető igazgatója

Nemes Csaba 2003-tól WSH ügyvezetője, nemzetközi minősítéssel rendelkező projektvezetője. 2007 óta irányítása alatt a WSH több száz e-learning tartalmat hozott létre, és számos helyen vezetett be egyedi igényeknek megfelelő tartalomkezelő és képzésmenedzsment rendszert. 2010-óta nemcsak az ügyfelek megrendelésére, hanem saját elképzelésen alapuló, díjnyertes e-learning tartalmak létrehozásában is részt vesz. 

Palencsár Miklós, business mentor, nemzetközi stratéga

Mentori és tanácsadói munkájának alapja az általa kifejlesztett, speciális üzleti, pszichológiai, embertípus-beazonosító rendszer (3B – Behaviour Based Business), mely 10 000 egyedi embertípus beazonosítására, értékelésére, döntési mechanizmusuk meghatározására ad módot. Alapítója a világ első üzletfejlesztési szoftverének, a 3B team vezetője. Munkáját Európa több országában végzi.
2001-tõl a Trade Classified Media (Expressz Magyarország Zrt.) VIP-igazgatóságának kiépítõje, majd igazgatója, egyben a Szuperinfo Országos Hálózat ügyvezetője. Korábban a TCM (Expressz Magyarország) marketingmenedzsere volt, majd a kiemelt ügyfélrészleg vezetõjévé, később értékesítési igazgatóvá nevezték ki. Pályáját 1998-ban kezdte a Citibank Hungary Kereskedelmi Banknál, a „Gold akvizíciós csapat” tagjaként akvirálta a bank kiemelt magán ügyfeleit.
Számos publikációja mellett a 2012 év végén jelent meg 3B Behaviour Based Business, Viselkedés alapú üzleti stratégia című könyve, az IT-Business Publishing gondozásában. 2015-ben a TOP 25 listán a 3. legsikeresebb ICT menedzsere.

Szabó Márton, a Nemzeti Befektetési Ügynökség osztályvezetője

Szabó Márton 2012 óta dolgozik a N Nemzeti Befektetési Ügynökségnél, 2015 óta osztályvezetői pozíciót tölt be. Feladata a hazai és külföldi, potenciális beruházók tájékoztatása a Magyarországon elérhető támogatások vonatkozásában, illetve egyedi kormánydöntéssel megítélt készpénztámogatások kezelése. Ezt megelőzően a Régiófókusz Nonpfrofit Kft.-nél projekt koordinátorként dolgozott. 2009 és 2010 között a Vasi Novumnál pályázati referens volt. Diplomáját Nemzetközi kapcsolatok szakértő - európa szakértő képzésen szerezte.