ITB

 

3B System

A Behaviour Based Business az első viselkedés alapú üzletfejlesztési elmélet a világon. Alapját az egyedi tudással ellátott személyiségtípus-beazonosítási rendszer adja, mely több, a nemzetközi üzleti életben még nem alkalmazott, bár nagyon keresett megoldással látja el felhasználóit, mint az új generációk együtthatója vagy az eredeti–álarc–módosult hármas személyiségtípus-állapot definiálása, az elemzett személy komplex életútjának pszichológiai alapú értékelése. A rendszer segítségével kiemelten hatékony és profitköpontú képzések – elsősorban menedzsment és értékesítői –, szervezetfejlesztések, termékfejlesztések vagy konkrét üzleti stratégiák építhetők. A rendszer sikere a média és az IT-telco világból indult, de mára egyre több gazdasági terület alkalmazza ezt a tudást. A 3B komoly sikereket ért el közben a hazai oktatás és élsport területén is, melyek tovább erősítik a rendszer erejét, tudását.

BikeBro

A BikeBro a Tern összecsukható kerékpárok hivatalos magyarországi forgalmazója. Ezek a kerékpárok mindent tudnak, amit normál társaik, de ezeken túl további előnyökkel is bírnak: könnyen szállíthatóak és tárolhatóak, illetve a különböző közlekedési eszközökkel egyszerűen kombinálhatóak (elférnek az autó csomagtartójában, tömegközelkedésen ingyen szállíthatóak)

A CTI Education Kft. 2014-ben alakult és az amerikai DynEd Inc. hivatalos magyarországi képviselője.

A DynEd Inc. több mint 20 éve foglalkozik világszerte szoftverrel támogatott angol nyelvtanítással. Jelenleg több mint 25 millió nyelvtanuló használja a DynEd termékeit. A DynEd English Learning Solutions kombinálja a személyes nyelvoktatást a szoftveres nyelvtanulással és a nyelvtanítás terén a csúcstechnológiát képviseli. Sokszorosan kipróbált oktatási rendszerével bárki a hagyományosnál háromszor gyorsabban szerezhet valódi angol beszédkészséget.

A CTI Education Kft. 2014-ben jött létre azzal a céllal, hogy kiépítse a DynEd Training Partnerek és DynEd Akadémiai Partnerek magyarországi hálózatát. Kiváló befektetési lehetőséget kínálunk mindazoknak, akik szívesen invesztálnának egy biztosan megtérülő és egyre fejlődő üzleti ágazatba. Várjuk azokat is, akik valóban hatékony megoldást keresnek munkatársaik vagy saját maguk angol nyelvtudásának fejlesztésére.

Kaptár

Magyarország első telekommunikációs hálózata és tudásközpontja
A Kaptár 3 fő alappillérrel bír. Az alap  a telekommunikációs szolgáltatások, melynek 6 fontos elemét határozták meg: internet/tv/telefon hármas, a műholdas televízió és internet, DSL alapú internet, mobilinternet és mobilhang, illetve egy telco-life prémium szolgáltatás. A telekommunikációs szolgáltatások tökéletes elérhetősége és a használhatóságához járuló IT-háttér a következő elem. Harmadik pillérként az elmúlt években legkevésbé megoldott feladat és hiány, az adott hálózat tagjainak konkrét tudással, képzéssel történő ellátása szerepel, ami biztosítja számukra a valódi szakmai fejlődést. A Kaptár elindult, a tagok gyülekeznek, és a hálózat hamarosan megindítja egyedi szolgáltatását a piacon.

L-soft – a bérszámfejtés szakértője

A társaság több mint 20 éves tevékenysége során a hazai humáninformatika egyik meghatározó szereplőjévé vált. PIRAMIS™ humáninformatikai rendszerükkel, illetve bérszámfejtés szolgáltatásukkal versenyképes megoldást kínálnak a bérprogramot, HR szoftvert bevezető, illetve a bérügyvitelt kiszervező vállalatoknak.

A Viapan Group az Emberközpontú Üzleti Megoldások specialistája. Szakmai szolgáltatásaink lefedik a szervezeti HR funkciók teljes palettáját. A toborzás, kiválasztástól a készség felmérésen, fejlesztésen és a motiváción át, egészen az outplacementig kísérjük a humánerőforrás útját. Partnereink azért választanak bennünket, mert a közreműködésünkkel mindig a megfelelő létszámban, a szükséges kvalitásokkal és motiváltan áll rendelkezésükre a munkaerő. Határozott elképzelésünk, hogy az emberek akkor lesznek motiváltak, ha:

1. individumként kezeljük őket, 

2. világos célokat adunk számukra, 

3. nem leszabályozzuk, hanem keretet adunk a munkájuknak és

4. megfelelő vezetőkkel támogatjuk őket

Hogy ezt hogyan tudjuk elérni? Erről beszélgethet velünk személyesen a standunknál.