ITB

 

A Behaviour Based Business az első viselkedés alapú üzletfejlesztési elmélet a világon. Alapját az egyedi tudással ellátott személyiségtípus-beazonosítási rendszer adja, mely több, a nemzetközi üzleti életben még nem alkalmazott, bár nagyon keresett megoldással látja el felhasználóit, mint az új generációk együtthatója vagy az eredeti–álarc–módosult hármas személyiségtípus-állapot definiálása, az elemzett személy komplex életútjának pszichológiai alapú értékelése. A rendszer segítségével kiemelten hatékony és profitköpontú képzések – elsősorban menedzsment és értékesítői –, szervezetfejlesztések, termékfejlesztések vagy konkrét üzleti stratégiák építhetők. A rendszer sikere a média és az IT-telco világból indult, de mára egyre több gazdasági terület alkalmazza ezt a tudást. A 3B komoly sikereket ért el közben a hazai oktatás és élsport területén is, melyek tovább erősítik a rendszer erejét, tudását.

A CTI Education Kft. 2014-ben alakult és az amerikai DynEd Inc. hivatalos magyarországi képviselője.

A DynEd Inc. több mint 20 éve foglalkozik világszerte szoftverrel támogatott angol nyelvtanítással. Jelenleg több mint 25 millió nyelvtanuló használja a DynEd termékeit. A DynEd English Learning Solutions kombinálja a személyes nyelvoktatást a szoftveres nyelvtanulással és a nyelvtanítás terén a csúcstechnológiát képviseli.Oktatási rendszerével bárki a hagyományosnál háromszor gyorsabban szerezhet valódi angol beszédkészséget.

A CTI Education Kft. 2014-ben jött létre azzal a céllal, hogy kiépítse a DynEd Training Partnerek és DynEd Akadémiai Partnerek magyarországi hálózatát. Várjuk azokat, akik valóban hatékony megoldást keresnek munkatársaik vagy saját maguk angol nyelvtudásának fejlesztésére.

Illy - az olasz eszpresszó művészete és tudománya 1933 óta

"Missziónk, szenvedélyünk és mániánk, hogy a lehető legfinomabb kávét készítsük, amit a természet kínál, és amit a legjobb technológiával és a szépség iránti állandó törekvésünkkel erősítünk." Andrea Illy - vezérigazgató.

A magyar Illy Ferenc által alapított triesztiillycaffé 1933 óta tökéletesíti az asztalunkra kerülő igazi olasz eszpresszót. Az illy tudománya abban rejlik, hogy mindig ugyanazt a magas minőséget képes előállítani a folyamatosan változó kávétermésből. Az illy az egyetlen kávés cég a világon, amely kizárólag 100% Arabica kávékeveréket készít, mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Számos formában kóstolható az illy a klasszikus szemes és darált kávétól a podos, kapszulás kávékig, melyekhez a design ikonná vált Francis Francis kávégépeket és a jellegzetes formájú Matteo Thun által tervezett csészéket is gyártja a cég. A kávézáshoz kapcsolódó érdekességekkel együtt a teljes illy választékot az EspressoShop.hu webshopon találhatja meg.

Az ITB médiaközpontként komplex menedzsmenttámogatást nyújt a b2b-cégek vezetői és a cégtulajdonosai számára. A Human Hungary 2016 konferencián a portfoliónkból korábbi print kiadványainkat  vehetik kezükbe: az ITBUSINESS magazint, amelyben elsősorban a nagyvállalatok érdeklődésére számot tartó általános informatikai technológiák, termékek, megoldások, szolgáltatások mellett a kormányzati informatikai kérdések kerülnek terítékre, illetve az ITBEHAVIOUR magazint, ami pedig a menedzsertársadalom legfontosabb kérdésköreit felölelő üzleti stratégia és valódi humán-menedzsment feladataikhoz adunk supportot.

Az LSK Hungária Kft. interaktív üzleti megoldásainak alkalmazásával hatalmas méretű interaktív kijelzők illeszthetők a meglévő vállalati IT-infrastruktúrába oly módon, hogy közben kiterjesztik az egységes vállalati kommunikációs platformok eddig ismert határait. Az LSK Meeting Display segítségével egyszerűen hozzáférhet a digitális információkhoz és könnyedén, kézérintéssel irányíthatja a számítógépes alkalmazásokat és állományokat, a megbeszélés vagy tárgyalás befejeztével az egész munka digitálisan elmenthető, de elküldhető e-mailben is.

Fedezze fel Ön is az LSK standon, hogyan fokozható a csapatmunka hatékonysága és növelhető az eredményesség függetlenül attól, hogy a munkatársak ugyanabban az irodában vagy a világ bármely más pontján tartózkodnak.

A Római Kalandpark gyönyörű ősfás környezetben, a Római part és Strand közvetlen közelében biztosít szabadtéri helyszínt céges rendezvények, csapatépítő tréningek, családi napok számára. 

A cégek kikapcsolódásra és motivációs eszközként outdoor helyszíneket választanak kötetlen szórakozást kínálva munkatársainknak, vagy egy hatékony csapatépítő tréning megszervezésére. A Kalandparki csapatépítőkön átélt élmények a mindennapi céges helyzetekre is áttevődnek. A komfortzónából kilépve és a saját határokat feszegetve, a tanulási folyamatok sokkal hatékonyabbak, a kalandparkos játékok pedig fejlesztik a változáshoz szükséges alapkészségeket és motivációt, általuk az ember sokkal jobban megismeri saját magát, megismeri a társait, a teljesítmény pedig a tagok között létrejött bizalomtól és együttműködéstől függ. www.romaikalandpark.hu