ITB

A BalaBit a világ egyik vezető IT-biztonsági szoftverfejlesztő vállalata a magas jogosultságú felhasználók monitorozása, a loggyűjtés és –tárolás, valamint az egyedülálló proxy technológián alapuló tűzfal-megoldások területén. Innovatív technológiai megoldásaival a külső és belső fenyegetések megelőzésében, valamint az IT-biztonsági és megfelelőségi előírások betartásában támogatja ügyfeleit. A nyílt forráskódú közösség elkötelezett tagjaként a vállalat megoldásai minden főbb platformot támogatnak az összetett és heterogén IT-rendszerekben, fizikai, virtuális és felhő alapú környezetekben egyaránt. A teljes mértékben magyar tulajdonú BalaBit 2009-ben, 2010-ben, 2012-ben és 2013-ban is felkerült a régió leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait rangsorba állító Deloitte Technology Fast 50 listára. A vállalat képviselettel rendelkezik Franciaországban, Németországban, Oroszországban és az Egyesült Államokban, ügyfelei és partnerei világszerte valamennyi lakott kontinensen megtalálhatók.

Business Telecom

Magyarország első számú alternatív távközlési szolgáltatója. Négy fő szolgáltatáscsoportja a saját mikrohullámú, bérelt vezetékes, a műholdas, és a mobil hálózaton nyújtott telekommunikációs szolgáltatások. A 2006-ban Kecskeméten alapított cég fővárosi, és további vidéki kirendeltséggel is rendelkezik, jelenleg mintegy 100 főt foglalkoztat. A 2013-as frankfurti tőzsdei bevezetést követően a Business Telekom 2014-ben regionális terjeszkedésbe kezdett. 

Gránátalma Szépség- és Egészségközpont

Test- és arcfiatalítás a legmodernebb technológiával! Mindezt plasztikai sebészet nélkül! Kemény has és fenék, feszes bőr! Nincs többé zsírpárna! Nézzen ki 5-10 évvel fiatalabbnak, felejtse el a ráncokat és a tokát! A legmodernebb technológiát alkalmazva a leghatékonyabb arcliftingért, hogy arca vonzóbb, keményebb és fiatalabb legyen! Mitől olyan különleges ez az kezelés? Hát éppen az emberi trofikus jelektől, a legfelsőbb szintű biológiai kommunikáció az agy és az izom között az idegpályákon. A forradalmian új, trofikus jelformákat használó technológia bőrfeszesítésre, az izmok erősítésére és tónusának fokozására, valamint az arcizmok tornáztatására és fiatalság megőrzésére is használhatjuk! A gép az arcra helyezett tappancsokon keresztül ingereket juttat el az archoz, ami megemeli a tokát, az arcot és a szemhéjat pedig feszessé teszi. A 44 fajta különböző trofikus jelformának köszönhetően szinte korlátlanul variálható és kombinálhatóak a kezelések.

Kopint-Datorg: a testreszabott szoftveres megoldások, az IT szakrendszerek és az adatgyűjtések specialistája.
Fő profilja egyedi szoftverek teljes körű fejlesztése a legmodernebb technológiák alkalmazásával. A cég több tízéves tapasztalattal rendelkezik statisztikai módszertanok kidolgozása, rendszerek fejlesztése, nagymennyiségű adatok feldolgozása és elemzése területén. Az űrlap-technológia minden területén otthon van, legyen szó űrlaptervezésről, fejlesztésről, feldolgozásról, a kapcsolódó rendszerek üzemeltetéséről, valamint webes megjelenítésükről egyaránt.
Nagybiztonságú üzemeltetési kapacitással rendelkezik – amelynek keretein belül az outsourcing teljes skáláját nyújtja a távoli menedzsmenttől a hosting szolgáltatásig – elsősorban az államigazgatás és a közszféra területein veszik igénybe.
Az államigazgatási szektorban többféle szolgáltatással is jelen van, mint például közigazgatási folyamatok igazgatás-szervezési és ügyvitel-szervezési modellezése, követelmény-elemzés kidolgozása, valamint informatikai rendszer-fejlesztés és üzemeltetés.
Szolgáltatási portfoliója széles területet ölel fel, amelyben kiemelt helyen szerepel honlapok és webes alkalmazások fejlesztése, minőségbiztosítási feladatok ellátása, valamint projektvezetés és projektmenedzsment egyaránt.
A KDIV az AG Neovo professzionális és környezet-specifikus monitorok kiemelt magyarországi disztribútora. Az AG Neovo monitorait megismerheti és megrendelheti a KDIV standján, illetve a http://agneovo.kdiv.hu oldalon is.

Az LSK Hungária Kft. interaktív üzleti megoldásainak köszönhetően hatalmas méretű interaktív kijelzők integrálhatók a meglévő vállalati IT infrastruktúrába oly módon, hogy közben kiterjesztik az egységes vállalati kommunikációs platform (UC) eddig ismert határait.

A megoldások segítségével a munkatársak egyszerűen hozzáférnek a digitális információkhoz és könnyedén, kézérintéssel irányíthatják a számítógépes alkalmazásokat és állományokat, miközben a kollaboráció befejeztével az egész munka digitálisan elmenthető, archiválható vagy akár elküldhető e-mailben.

Tekintse meg interaktív üzleti megoldásainkat a gyakorlatban az LSK standon és fedezze fel Ön is, hogyan fokozható a csapatmunka hatékonysága és növelhető az eredményesség függetlenül attól, hogy a munkatársak ugyanabban az irodában vagy a világ bármely más pontján tartózkodnak.

McAfee
Az Intel Corporation teljes tulajdonú leányvállalata, a McAfee a világ legnagyobb, kizárólag  informatikai biztonságra koncentráló vállalata. 1987. évi alapítása óta egyetlen küldetése van: segítse ügyfelei digitális biztonságát.
Átfogó biztonsági megoldásai segítségével ügyfelei végponti rendszerei, hálózatai, adatai teljes védelmet élveznek a legújabb fenyegetések ellen. Global Threat Intelligence megoldásának köszönhetően valós időben nyomon követhetők a felmerülő veszélyek, egy lépéssel előbbre járva a rosszfiúknál. Szűrő- és központi felügyeleti megoldásai biztonságosabbá teszik a kibertér használatát az otthoni és vállalati felhasználók, és a kormányzati szervek számára.
Napjainkban egyre több feladatot végzünk útközben, ezért a mobileszközök számára is olyan védelmet kínál a McAfee, amely tartalmazza az elveszett vagy ellopott eszközök felderítésének lehetőségét és az alapvető személyazonosság-védelmet, így banki és személyes adataink is teljes biztonságban vannak.
A McAfee fáradhatatlanul arra törekszik, hogy új megoldásokat találjon ügyfelei védelme érdekében, hogy sokkal biztonságosabban dolgozhassanak, játszhassanak és vásárolhassanak online, bárhol is tartózkodnak és bárhogy is kapcsolódnak a hálózathoz.

A Mercedes-Benz a világ egyik legsikeresebb autómárkája. A vállalat anyacégét, a Daimler AG-t alapító Gottlieb Daimler és Karl Benz az automobil feltalálásával írtak történelmet 1886-ban. Az autóipar egyik élen járó gyártójaként a Daimler ma is a mobilitás jövőjének egyik meghatározó formálója. A Daimler-csoport környezetbarát, biztonságos és lenyűgöző automobilok kifejlesztésére törekszik, ezért évek óta folyamatosan jelentős befektetéseket tesz az alternatív hajtásláncok kutatása és a későbbiekben az emisszió-mentes közlekedés megvalósítása érdekében. A balesetmentes közlekedés víziója a Daimler másik kiemelkedő fejlesztési prioritása: a Mercedes-Benz különböző modelljeinek biztonsági innovációi a múltban és a jövőben egyaránt meghatározó szerepet töltenek be.

Morinda Magyarország – táplálék-kiegészítők értékesítésével foglalkozó vállalat.

Fő terméke a noni (Morinda Citrifólia) alapú bioaktív italok forgalmazása. Küldetése: „Áldást hozzunk az egész világra a természet adta legjobb összetevők jótékony hatásával úgy, hogy elmondjuk a megváltozott sorsok történetét.” Az AGE-tudatosság jegyében végzett munkánk egyben meghatározza a pozíciónkat mint újítók és vezetők az egészségvédő iparágban. Egyedülálló megoldást nyújt a testben levő AGE-szint mérésére egy világújdonságként számon tartott mérőeszközzel, valamint a mért eredmény megfelelő kezelésére. Az AGE-szint egy olyan mérőszám, amely megmutatja belső szerveink biológiai életkorát. Ha sok AGE (Előrehaladott Glikációs Végtermék) van a szervezetben, akkor az krónikus betegségekhez vezethet.

Náray Tamás, a NARAY TAMAS brand vezető tervezője és művészeti vezetője

A brand, amely Magyarországon egyedüliként volt képes önerőből, befektetők nélkül üzleti sikereket elérni és immár 20. éve piacvezetőként, stabilan a magyar divatélet állócsillagaként a csúcson maradni, elsőként nyitott önálló szalont Berlinben, s kezdte meg további országokba (Dubai, USA, Spanyolország) exportját. A márka, amely a gazdasági élet felsővezető hölgytagjainak biztosít egyedi, protokoll szerinti megjelenést és ezáltal magabiztosságot, jól ötvözi a legújabb divattrendeket és a klasszikus, örökérvényű eleganciát. Noha a brand önálló NARAY TAMAS márkájú férfi kollekciót nem forgalmaz, számos egyéni felkérésnek tesz eleget, amikor egy-egy alkalomra, vagy éppen komplett üzleti ruhatár kialakítására kérik fel.

Immár 5 éve egy az egészséges életért elkötelezett, lelkes magyar társaság szívüket beleadva alkotta meg a Nyírfacukor® márkát, amely rendkívül gyorsan vált a mindennapok részévé sőt, a köznyelvbe épülve a nyírfacukor szó egy általánosan, és széles körben használt az egészséges életet is magában hordozó kifejezéssé vált. Hiszen egy olyan természetes alapú, génmanipuláció-mentes, több generáció óta fogyasztott cukorhelyettesítő megoldást takar, amelyet cukorbetegek, fogyókúrázók, vagy speciális étrendet követők is biztonsággal fogyaszthatnak. Édesítő értéke, íze és megjelenése szinte teljesen azonos a cukoréval, így az könnyedén helyettesíthető vele akár a kedvenc családi receptekben is. 

Relax Dental Center Relaxációs Klinika

Nálunk megkedveli a fogászati kezelést! Fájdalommentes ellátás relaxációs hipnózisban. Empátia, odaadás és törődés, kiemelkedő technikai háttér. Mosolytervezés a magabiztos megjelenésért!

SBR Racing

A versenyautó-szimulátorokkal ma már nemcsak a kiváltságos tesztpilóták edzhetnek, ez a 100%-ban valósághű vezetési élmény már a különleges izgalmakra vágyók, és a száguldás szerelemesei számára is elérhető. Próbálja ki az SBR Racing.hu standján, hogy az új generációs Motion-Sim szimulátorral milyen lehet a Hungaroringen egy Forma 1-es autóval 200-300 km/h-val száguldani, vagy épp keresztben csúszni a kanyarokban. Tökéletesen szimulálható az út tapadása, a testet érő G erőhatások, a gyorsaság érzetéről pedig a 3D-s nézet gondoskodik. A szimulátor tökéletes kiegészítője céges rendezvényeknek, kiállításoknak, konferenciáknak és csapatépítő tréningeknek is.

Sharp

A Sharp a világ egyik vezető innovatív fejlesztője és gyártója az LCD technológia, az optoelektronikai, infravörös és flash memória eszközök elektrotechnikai részegységeinek területén. Vezérelve: „tisztesség és kreativitás”, társulva azzal a tisztán megfogalmazott céllal, hogy javítson az emberek életminőségén korszerű technológiák segítségével. Ennek a törekvésnek az eredménye nemcsak különleges, innovatív termékek teremtése - mottójukhoz hűen „Olyan termékeket gyártunk, amit mások utánozni szeretnének!”, hanem új életstílust is teremtenek a 21. századhoz.
A Sharp Electronics (Europe) GmbH, a német értékesítési központ 1968-as megalapítása óta a Sharp folyamatosan növelte üzleti tevékenységét Európában. Az elmúlt harmincnégy évben 14 európai egységet hozott létre: 1 laboratóriumot, 4 gyártóüzemet, 8 kereskedelmi leányvállalatot és 1 pénzügyi vállalatot. A termékpaletta a szórakoztató elektronikai cikkektől (főleg LCD TV-k és audió rendszerek) a háztartási eszközökön (pl. mikrohullámú sütők), digitális információs rendszereken (pl. másológépek rendszerek, multifunkciós készülékek, PDA-k) és mobiltelefonokon át a napelemekig terjed. Ezen felül az elektronikai termékek digitális technológiájának és részegységeinek (pl. optoelektronikai, infravörös és flash memória eszközök) fejlesztése is a Sharp fő tevékenységei közé tartozik.