itb

 

A MyActionCam.hu a Batta Group Kft. drónokkal és speciális viselhető kamerákkal foglalkozó divíziója. 2008-as indulása óta úttörő szerepet tölt be ezen speciális eszközök hazai bevezetésében és új megoldások kifejlesztésében, mind az állami-, mind a versenyszférában.
Szolgáltatásaink segítségével költséghatékony megoldást nyújtunk partnereink számára legyen szó akár természeti károk, ipari létesítmények vizuális és szenzoros felméréséről; légi felvételek készítéséről, vagy akár mezőgazdasági terménybecslésről, vagy a precíziós gazdálkodás támogatásáról.


Folyamatosan keressük a fejlődési lehetőségeket, így több egyetemmel együttműködünk K+F területen, támogatjuk a különböző innovációs projekteket, törekedve arra, hogy megrendelőink számára testreszabott megoldásokat kínálhassunk.
Tekintse meg Ön is kiállított eszközeinket és érdeklődjön megoldásainkról kollégáinknál! 

A CTI Education Kft. 2014-ben alakult és az amerikai DynEd Inc. hivatalos magyarországi képviselője.

A DynEd Inc. több mint 20 éve foglalkozik világszerte szoftverrel támogatott angol nyelvtanítással. Jelenleg több mint 25 millió nyelvtanuló használja a DynEd termékeit. A DynEd English Learning Solutions kombinálja a személyes nyelvoktatást a szoftveres nyelvtanulással és a nyelvtanítás terén a csúcstechnológiát képviseli. Sokszorosan kipróbált oktatási rendszerével bárki a hagyományosnál háromszor gyorsabban szerezhet valódi angol beszédkészséget.

A CTI Education Kft. 2014-ben jött létre azzal a céllal, hogy kiépítse a DynEd Training Partnerek és DynEd Akadémiai Partnerek magyarországi hálózatát. Kiváló befektetési lehetőséget kínálunk mindazoknak, akik szívesen invesztálnának egy biztosan megtérülő és egyre fejlődő üzleti ágazatba. Várjuk azokat is, akik valóban hatékony megoldást keresnek munkatársaik vagy saját maguk angol nyelvtudásának fejlesztésére.

Fujitsu Technology Solutions
A Fujitsu Technology Solutions Kft. Európa vezető IT infrastruktúra szállítója, a Fujitsu Technology Solutions magyarországi leányvállalata. A cég a Fujitsu Siemens Computers Kft. utódjaként több mint 15 éve meghatározó szereplője a magyarországi ICT piacnak.
A vállalat IT-termékek, -megoldások és -szolgáltatások komplett portfólióját kínálja elsősorban üzleti ügyfelek számára. Értékesítési tevékenységét országos partneri hálózaton keresztül valósítja meg. A szigorú kritériumok alapján kiválasztott SELECT Partnerek a vállalat magasan kvalifikált szakemberei segítségével nyújtanak szakmai támogatást ügyfeleik számára.

Fujitsu Csoport
A Fujitsu csoport az ICT-alapú üzleti megoldások vezető globális szállítója. Mintegy 162 ezer embernek ad munkát a világ 100 országában. A tokiói központból irányított Fujitsu Limited (TSE: 6702) több mint 4,8 trillió jen (46 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el a 2014. március 31-ével zárt pénzügyi évben.

Kopint-Datorg: a testreszabott szoftveres megoldások, az IT szakrendszerek és az adatgyűjtések specialistája.
Fő profilja egyedi szoftverek teljes körű fejlesztése a legmodernebb technológiák alkalmazásával. A cég több tízéves tapasztalattal rendelkezik statisztikai módszertanok kidolgozása, rendszerek fejlesztése, nagymennyiségű adatok feldolgozása és elemzése területén. Az űrlap-technológia minden területén otthon van, legyen szó űrlaptervezésről, fejlesztésről, feldolgozásról, a kapcsolódó rendszerek üzemeltetéséről, valamint webes megjelenítésükről egyaránt.
Nagybiztonságú üzemeltetési kapacitással rendelkezik – amelynek keretein belül az outsourcing teljes skáláját nyújtja a távoli menedzsmenttől a hosting szolgáltatásig – elsősorban az államigazgatás és a közszféra területein veszik igénybe.
Az államigazgatási szektorban többféle szolgáltatással is jelen van, mint például közigazgatási folyamatok igazgatás-szervezési és ügyvitel-szervezési modellezése, követelmény-elemzés kidolgozása, valamint informatikai rendszer-fejlesztés és üzemeltetés.
Szolgáltatási portfoliója széles területet ölel fel, amelyben kiemelt helyen szerepel honlapok és webes alkalmazások fejlesztése, minőségbiztosítási feladatok ellátása, valamint projektvezetés és projektmenedzsment egyaránt.
A KDIV az AG Neovo professzionális és környezet-specifikus monitorok kiemelt magyarországi disztribútora. Az AG Neovo monitorait megismerheti és megrendelheti a KDIV standján, illetve a http://agneovo.kdiv.hu oldalon is.

Az LSK Hungária Kft. interaktív üzleti megoldásainak köszönhetően hatalmas méretű interaktív kijelzők integrálhatók a meglévő vállalati IT infrastruktúrába oly módon, hogy közben kiterjesztik az egységes vállalati kommunikációs platform (UC) eddig ismert határait.

A megoldások segítségével a munkatársak egyszerűen hozzáférnek a digitális információkhoz és könnyedén, kézérintéssel irányíthatják a számítógépes alkalmazásokat és állományokat, miközben a kollaboráció befejeztével az egész munka digitálisan elmenthető, archiválható vagy akár elküldhető e-mailben.

Tekintse meg interaktív üzleti megoldásainkat a gyakorlatban az LSK standon és fedezze fel Ön is, hogyan fokozható a csapatmunka hatékonysága és növelhető az eredményesség függetlenül attól, hogy a munkatársak ugyanabban az irodában vagy a világ bármely más pontján tartózkodnak.

McAfee
Az Intel Corporation teljes tulajdonú leányvállalata, a McAfee a világ legnagyobb, kizárólag  informatikai biztonságra koncentráló vállalata. 1987. évi alapítása óta egyetlen küldetése van: segítse ügyfelei digitális biztonságát.
Átfogó biztonsági megoldásai segítségével ügyfelei végponti rendszerei, hálózatai, adatai teljes védelmet élveznek a legújabb fenyegetések ellen. Global Threat Intelligence megoldásának köszönhetően valós időben nyomon követhetők a felmerülő veszélyek, egy lépéssel előbbre járva a rosszfiúknál. Szűrő- és központi felügyeleti megoldásai biztonságosabbá teszik a kibertér használatát az otthoni és vállalati felhasználók, és a kormányzati szervek számára.
Napjainkban egyre több feladatot végzünk útközben, ezért a mobileszközök számára is olyan védelmet kínál a McAfee, amely tartalmazza az elveszett vagy ellopott eszközök felderítésének lehetőségét és az alapvető személyazonosság-védelmet, így banki és személyes adataink is teljes biztonságban vannak.
A McAfee fáradhatatlanul arra törekszik, hogy új megoldásokat találjon ügyfelei védelme érdekében, hogy sokkal biztonságosabban dolgozhassanak, játszhassanak és vásárolhassanak online, bárhol is tartózkodnak és bárhogy is kapcsolódnak a hálózathoz.

A Mercedes-Benz a világ egyik legsikeresebb autómárkája. A vállalat anyacégét, a Daimler AG-t alapító Gottlieb Daimler és Karl Benz az automobil feltalálásával írtak történelmet 1886-ban. Az autóipar egyik élen járó gyártójaként a Daimler ma is a mobilitás jövőjének egyik meghatározó formálója. A Daimler-csoport környezetbarát, biztonságos és lenyűgöző automobilok kifejlesztésére törekszik, ezért évek óta folyamatosan jelentős befektetéseket tesz az alternatív hajtásláncok kutatása és a későbbiekben az emisszió-mentes közlekedés megvalósítása érdekében. A balesetmentes közlekedés víziója a Daimler másik kiemelkedő fejlesztési prioritása: a Mercedes-Benz különböző modelljeinek biztonsági innovációi a múltban és a jövőben egyaránt meghatározó szerepet töltenek be.

Nespresso Business Solutions
Az üzleti életben a legapróbb részletekre is figyelni kell, hiszen a tökéletesség a részletekben rejlik. A Nespresso kifejezetten az üzleti világ igényeihez alkalmazkodva fejlesztette ki megoldásainak egy részét. Vállalatok, éttermek, és luxuskategóriás üzletek kiváló minőségű kávéval kínálhatják ügyfeleiket, partnereiket -magas színvonalú szolgáltatásainknak köszönhetően.

Hogyan segíthet Önnek a Nespresso vállalati értékeinek közvetítésében?

Ön számára fontos a minőség az üzlet minden területén. Amikor munkatársait és üzleti partnereit Nespresso Grands Cru kávéval kínálja meg, valóban pozitív képet sugároz vállalatáról – elérhető áron. Ezekből az apró részletekből is felmérhető, mennyire nagyra értékeli őket.
Recepció, lobby, üzlet vagy iroda: a Nespresso Business Solutions forgalmazója személyre szabott szolgáltatást nyújt az Ön igényeinek megfelelően. A Nespresso Business Solutions kizárólagos forgalmazója 2013. január 1-jétől a Lyreco CE, SE Magyarországi Fióktelepe.

A Telekom 160 ezer kisvállalkozásnak és 25 ezer közepes méretű vállalatnak nyújt telekommunikációs szolgáltatásokat, vagyis három hazai vállalkozás közül kettő biztosan az ügyfelünk.
Tudjuk és értjük, mire van szükségük a cégeknek, éppen ezért mobiltelefon, vezetékes internet és -telefon mellett már üzleti informatikai szolgáltatásokkal is segítjük partnereinket. Havi díjas, előfizethető konstrukcióban tesszük elérhetővé a jövő technológiáját, telekommunikációban éppúgy, mint az informatikában.
Büszkék vagyunk rá, hogy ebben a munkában több mint 3000 magyar beszállító segít minket.
Elkötelezett támogatói vagyunk a digitális kultúra fejlesztésének Magyarországon. Nemcsak beszélünk róla, de teszünk is érte: 2014-ben a Telekom és Magyarország Kormánya partnerségi együttműködési megállapodást írt alá Magyarország digitális fejlesztésének érdekében.
A XXI. század emberének életében a munkán és a családon kívül már fontos szerepet játszik a nyugodt percek és a minőségi élet élvezete is. Egy esti fürdőzés a medencében vagy kádban, egyedül vagy társaságban és megszűnik az időérzékünk, megnyugszik a testünk és a lelkünk. A racionalitás talajáról az érzékek világába kerülünk, ahol a víz simogató közege tökéletes körülményeket biztosít a kikapcsolódáshoz.
A Wellis saját fejlesztésű és gyártású hidromasszázs kádjaival és masszázs medencéivel járul hozzá ahhoz, hogy bárkinek része lehessen ebben a nem mindennapi luxusban. Tervezőmérnökeink az ősi keleti masszázskultúra tapasztalatait és a modern nyugati hidroterápia eredményeit egyaránt felhasználták ahhoz, hogy megalkothassuk a tökéletes masszázsélményt nyújtó medencéket.
Alakítsa ki otthonában a relaxáláshoz szükséges nyugodt teret WELLIS termékekkel és lépjen be azon kevesek klubjába, akik belső harmóniájuk megteremtésével igyekeznek pozitív hatást gyakorolni környezetükre.
Fedezze fel magában a magabiztos embert, aki a mai rohanó világban is képes megállni és élvezni az adott pillanatot. Merüljön el a vízben és adja át magát ennek az egyedi élménynek.
Mai világunkban az összefüggések áthatják életünket, a technológia szinte mindennek alapját képezi. A Zebra Technologies segít Önnek a fizikait digitálissá alakítani, lehetővé téve, hogy megismerje termékei, dolgozói, folyamatai helyét, mozgását, illetve akár állapotát, “hogylétét” is. A legújabb technológiai trendek felhasználásával, amelyeket mi összefoglaló néven “Enterprise Asset Intelligence” megoldásoknak nevezünk, kézzelfogható üzleti előnyönyöket érhet el, döntéseit megalapozottabbá teheti, illetve jobban kiaknázhatja a munkafolyamatokben rejlő lehetőségeket. Eszközei összekapcsolódva a legújabb felhő alapú technológiák segítségével, lehetővé teszik Önnek hogy üzem kritikus adatokat nyerjen ki rendszereiből, illetve ezen adatokat valós időben megossza – legyen szó gyártási-, logisztikai, egészségügyi- vagy akár kiskereskedelmi megoldásokról.
2014-ben Zebra Technologies jelentős mérföldkőhöz érkezett a Motorola Enterpise Solutions akvizíciójával - kombinálva a valós idejű eszköz követést, az ipari kivitelű mobil megoldásokkal illetve a felhő alapú technológiákkal és az Internet of Things világával, immár teljeskörű megoldást nyújtunk ügyfeleinkenek, köztük a Fortune 500 cégek többségének is, lehetővé téve számukra, hogy új szintre emeljék működési hatékonyságukat, feltárva eddig nem látott lehetőségeiket.