IT Business

 

A Behaviour Based Business az első viselkedés alapú üzletfejlesztési elmélet a világon. Alapját az egyedi tudással ellátott személyiségtípus-beazonosítási rendszer adja, mely több, a nemzetközi üzleti életben még nem alkalmazott, bár nagyon keresett megoldással látja el felhasználóit, mint az új generációk együtthatója vagy az eredeti–álarc–módosult hármas személyiségtípus-állapot definiálása, az elemzett személy komplex életútjának pszichológiai alapú értékelése. A rendszer segítségével kiemelten hatékony és profitköpontú képzések – elsősorban menedzsment és értékesítői –, szervezetfejlesztések, termékfejlesztések vagy konkrét üzleti stratégiák építhetők. A rendszer sikere a média és az IT-telco világból indult, de mára egyre több gazdasági terület alkalmazza ezt a tudást. A 3B komoly sikereket ért el közben a hazai oktatás és élsport területén is, melyek tovább erősítik a rendszer erejét, tudását.

A General Electric a világ és egyben hazánk egyik vezető ipari vállalataként megvalósítja az Ipari Internetet, melynek segítségével összefogja a gépeket, az adatokat, a felhasználókat és az információt, ezáltal megváltoztatja a vállalatok üzletmenetét és új lehetőségeket nyit meg.

A GE Digital és más piacvezető hardver és szoftver gyártók magyarországi képviselője, a Com-Forth Kft. a hazai ipari informatika illetve ipari IoT egyik első számú disztribútora és megoldás szállítója. A két vállalat közösen egy olyan ötvözetet nyújt, mely kombinálja a multinacionális hátteret, a dobozos és igazán kiforrott megoldásokat, valamint egy budapesti középvállalkozás hazai tapasztalatát, rugalmasságát és az azonnali támogatást.

A 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Gloster Telekom Kft., több mint 12 éve a hazai nagy- és középvállalatok egyik meghatározó vállalati kollaborációs rendszereinek és eszközeinek szállítója. Több éves szakmai tapasztalat alapján elsősorban a világ vezető technológiai gyártója, a Cisco termékeit forgalmazzuk, természetesen termék palettánkon más gyártók megoldásai  is megtalálhatóak, folyamatosan fejlesztjük gyártói partnereinkkel való együttműködést.

McAfee

Az Intel Corporation teljes tulajdonú leányvállalata, a McAfee a világ legnagyobb, kizárólag  informatikai biztonságra koncentráló vállalata. 1987. évi alapítása óta egyetlen küldetése van: segítse ügyfelei digitális biztonságát.

Átfogó biztonsági megoldásai segítségével ügyfelei végponti rendszerei, hálózatai, adatai teljes védelmet élveznek a legújabb fenyegetések ellen. Global Threat Intelligence megoldásának köszönhetően valós időben nyomon követhetők a felmerülő veszélyek, egy lépéssel előbbre járva a rosszfiúknál. Szűrő- és központi felügyeleti megoldásai biztonságosabbá teszik a kibertér használatát az otthoni és vállalati felhasználók, és a kormányzati szervek számára.

Napjainkban egyre több feladatot végzünk útközben, ezért a mobileszközök számára is olyan védelmet kínál a McAfee, amely tartalmazza az elveszett vagy ellopott eszközök felderítésének lehetőségét és az alapvető személyazonosság-védelmet, így banki és személyes adataink is teljes biztonságban vannak.

A McAfee fáradhatatlanul arra törekszik, hogy új megoldásokat találjon ügyfelei védelme érdekében, hogy sokkal biztonságosabban dolgozhassanak, játszhassanak és vásárolhassanak online, bárhol is tartózkodnak és bárhogy is kapcsolódnak a hálózathoz.

Kopint-Datorg: a testreszabott szoftveres megoldások, az IT szakrendszerek és az adatgyűjtések specialistája; az AG Neovo professzionális és környezet-specifikus monitorok kiemelt magyarországi disztribútora.

Fő profilja egyedi szoftverek teljes körű fejlesztése a legmodernebb technológiák alkalmazásával. A cég több tízéves tapasztalattal rendelkezik statisztikai módszertanok kidolgozása, rendszerek fejlesztése, nagymennyiségű adatok feldolgozása és elemzése területén. Az űrlap-technológia minden területén otthon van, legyen szó űrlaptervezésről, feldolgozásról, a kapcsolódó rendszerek üzemeltetéséről, valamint webes megjelenítésükről. Nagybiztonságú üzemeltetési kapacitással rendelkezik, elsősorban az államigazgatás és a közszféra területein veszik igénybe. Szolgáltatási portfoliója széles területet ölel fel, amelyben kiemelt helyen szerepel honlapok és webes alkalmazások fejlesztése, minőségbiztosítási feladatok ellátása, projektvezetés és projektmenedzsment.

Az LSK Hungária Kft. interaktív üzleti megoldásainak alkalmazásával hatalmas méretű interaktív kijelzők illeszthetők a meglévő vállalati IT-infrastruktúrába oly módon, hogy közben kiterjesztik az egységes vállalati kommunikációs platformok eddig ismert határait. Az LSK Meeting Display segítségével egyszerűen hozzáférhet a digitális információkhoz és könnyedén, kézérintéssel irányíthatja a számítógépes alkalmazásokat és állományokat, a megbeszélés vagy tárgyalás befejeztével az egész munka digitálisan elmenthető, de elküldhető e-mailben is.

Fedezze fel Ön is az LSK standon, hogyan fokozható a csapatmunka hatékonysága és növelhető az eredményesség függetlenül attól, hogy a munkatársak ugyanabban az irodában vagy a világ bármely más pontján tartózkodnak.

A Pixrating Kft. ambiciózus, feltörekvő magyar startup. Az ügyfélkommunikáció teljesen új megközelítését nyújtja egyedi, innovatív megoldásával. Olyan kommunikációs platformot biztosít vállalatok számára, amely lehetővé teszi az ügyfélelégedettségre és -értékelésre vonatkozó hiteles adatok egyszerű, költséghatékony és gyors begyűjtését. A Pixrating Kft. tapasztalata alapján létezik olyan bizalmi párbeszéd vállalat és ügyfelei között, amelyben az ügyfelek számukra élményt jelentő módon osztják meg ​tényleges benyomásaikat – segítve a vállalatok akár stratégiai szintű döntéshozatalát is.

A Telekom 160 ezer kisvállalkozásnak és 25 ezer közepes méretű vállalatnak nyújt telekommunikációs szolgáltatásokat, vagyis három hazai vállalkozás közül kettő biztosan az ügyfelünk.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy szolgáltatási palettánk lefedje a sokszínű hazai KKV-k általános és egyedi igényeit, éppen ezért mobil-, vezetékes internet és –hang szolgáltatás mellett üzleti informatikai szolgáltatásokkal is segítjük partnereinket. Támogatjuk őket abban is, hogy a legjobb, leginkább a vállalkozásukra szabott döntéseket hozzák meg a folyamatosan fejlődő technológia világában. Havi díjas, előfizethető konstrukcióban tesszük elérhetővé a jövő technológiáját, telekommunikációban éppúgy, mint az informatikában. Büszkék vagyunk rá, hogy ebben a munkában több mint 3000 magyar beszállító segít minket. Elkötelezett támogatói vagyunk a digitális kultúra fejlesztésének Magyarországon. Folyamatosan fejlesztjük szélessávú internet-hálózatunkat,  amelynek  előnyeiből a helyi vállalkozások is profitálhatnak, hiszen gyorsabbá, rugalmasabbá válhat működésük, javulhat a versenyképességük.

A Trend Micro
A Trend Micro Incorporated a biztonsági szoftverek egyik vezető vállalataként arra törekszik, hogy biztonságossá tegye a digitális információk forgalmát a világban. 26 évnyi tapasztalatra épülő megoldásai magánszemélyek, vállalatok és kormányzati szervek számára kínálnak többszintű adatvédelmet, ami mobileszközökön, végpontokon, átjárókon, kiszolgálókon és a felhőben is garantálja az információk biztonságát. A Trend Micro olyan, könnyen üzembe helyezhető és kezelhető, innovatív biztonsági technológiával gondoskodik az információk intelligens védelméről, amely megfelel a fejlődő ökoszisztéma igényeinek. Minden megoldás mögött a Trend Micro™ Smart Protection Network™ felhőalapú, globális fenyegetés-elemző infrastruktúra működik, amelyet világszerte több mint 1200 kiberbiztonsági szakértő támogat.  További információért kérjük, látogasson el a TrendMicro.com weboldalra!