Szakmai támogató

BM TÖOSZ

Részvételi tájékoztató

Regisztráció

Regisztrálni csak előzetesen online módon a "jelentkezés" oldalon vagy faxon a +36 1 794 5174-es számra küldött jelentkezési lappal lehetséges. A konferencián való részvétel csak előzetes regisztrációval lehetséges, helyszíni jelentkezést nem tudunk elfogadni.

Részvételi díj nincs!

A rendezvény szervezője az étkezés költségein felül részvételi díjat NEM számol fel.

Étkezés 

A Duna Palota saját étteremmel nem rendelkezik, az ételeket és italokat előzetes megrendelés alapján külső szolgáltató biztosítja. A hely jellegéből adódóan az étkezést csak úgy tudjuk megszervezni, ha mindenki igénybe veszi azt. Az étkezési díj megtérítése, így minden résztvevő számára kötelező. Megértésüket köszönjük!

Az étkezést (mely mindkét nap tartalmaz egy-egy büféebédet, érkezéskor és szünetekben kávét, üdítőt, ásványvizet, valamint sós és édes aprósüteményt) 6 000.-Ft + Áfa / nap / fő áron biztosítjuk.

Lemondási feltételek

Esetleges lemondását a regisztracio@advalorem.hu e-mail címre vagy a +36 1 794 5174-es fax számra kérjük elküldeni. A rendezvény előtt 3 nappal beérkezett lemondás esetén a befizetett étkezési díjat visszatérítjük, ezután nem tudunk lemondást elfogadni és a befizetett étkezési díjat sem tudjuk visszatéríteni. Megértésüket köszönjük!

Letölthető jelentkezési lap: