Szakmai támogató

Oracle

A jövő idő megérkezett!

Szakmai konferencia nem csak informatikusoknak!

Vajon az üzleti igények generálják az új technológiák és eszközök megjelenését vagy épp fordítva?

Manapság elmondhatjuk, hogy az infokommunikációs technológiák gyorsabban fejlődnek, mint ahogy azt az üzleti világ, de akár csak az IT szakemberek alkalmazásba tudnák venni. Egy Forma 1-es autóról egy futam alatt bejövő információk minden bitjét tárolják ugyan, de annak csupán 5-10%-t tudják feldolgozni versenyről versenyre. A tárolt információk ma már szinte az élet bármely területén eléri az exabyte vagy zettabyte méreteket. A rendelkezésre álló információk minél nagyobb méretű feldolgozása és jobb hasznosítása a versenyelőny érdekében ma az üzleti világ legfontosabb kihívása, de elmondhatjuk, hogy ez igaz az élet bármely más területén is.

Számtalan új eszköz és infokommunikációs fejlesztés – wifi, 4G, .. okos telefon, tablet, …big data, cloud …. virtualizáció, konszolidáció - kiállt új megoldásokért és felhasználásokért, melyek gyökeresen változtatják meg életünket, munkánkat.  

A változások mindig új dimenziókat nyitnak meg. A változások nyújtotta lehetőségekkel lehet élni, vagy lehet figyelni, ahogyan mások élnek vele, de az előny azoknál van, akik élnek vele.

Ön tudja követni az újabb és újabb eszközöket és informatikai megoldásokat?

Konferenciánk célja, hogy megosszuk az elmúlt évek felhasználói tapasztalatait és bemutassuk az új technológiákat és megoldásokat Oracle környezetben a felhasználók szemüvegén keresztül.

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) idén 18. alkalommal rendezi meg éves nagy szakmai konferenciáját. A tavalyi nagy sikerű, több mint 400 résztvevővel megrendezett konferenciához hasonlóan idén is érdekes plenáris előadásokkal és különleges előadókkal, felhasználókat és partnereket egyaránt érdeklő gazdag szakmai tartalommal és társasági programokkal várjuk a résztvevőket.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényen az Oracle termék- és szolgáltatás újdonságait bemutató, valamint az általános informatikai trendekről szóló előadások mellett nagy hangsúlyt kapjanak a felhasználók és partnerek legkülönbözőbb területeiről érkező előadásai.