Szakmai támogató

Oracle

Repüljön velünk az Oracle szigetekre

Az év legnagyobb Oracle szakmai eseménye

Az elmúlt évben is folytatódott a robbanásszerű informatikai fejlődés. Mára elmondható, hogy minden mobil és okos lett.

Az informatikai BOOM jelen van az otthonunkban és vállalati szinten egyaránt. Ma már nem opció, hogy egy vállalat nem teszi elérhetővé alkalmazásait mobil környezetben, vagy nem használja ki a publikus vagy privát felhők adta lehetőségeket.

A „bigdata” használatára egyre nagyobb szükségünk van, elemzések segítségével minden eddiginél jobban megismerheti ügyfeleink szokásait, melyek segítenek a személyreszabott szolgáltatások, termékek kifejlesztésében.

A technológiai fejlődés folyamatos és nem lassul, a mi feladatunk, hogy felvegyük a ritmust és segítsünk lépést tartani az új felhasználói igényekkel.

Repüljön velünk 2015-ben az Oracle szigetekre, ahol megismerheti a legújabb IT trendeket és Oracle termékeket, megoldásokat.

Check-in: 2015. március 23. 14:00

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) idén 19. alkalommal rendezi meg az év legnagyobb Oracle szakmai konferenciáját.

A tavalyi nagy sikerű, több mint 500 résztvevővel megrendezett konferenciához hasonlóan idén is érdekes előadásokkal és különleges előadókkal, felhasználókat és partnereket egyaránt érdeklő gazdag szakmai tartalommal és társasági programokkal várjuk a résztvevőket.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényen az Oracle termék- és szolgáltatás újdonságait bemutató, valamint az általános informatikai trendekről szóló előadások mellett nagy hangsúlyt kapjanak a felhasználók és partnerek legkülönbözőbb területeiről érkező előadásai.