Új gazdálkodási rend 
a közigazgatásban II.

 

Azt már megszoktuk, hogy egy kiadóhoz nagyon sok kérdés érkezik egy-egy törvény, kormányrendelet kapcsán, vagy azok informatikai lekövetésével összefüggő problémák tisztázásában kérik közreműködő segítségünket. De hogy egy informatikai terület piacvezető cégének is azzal kelljen megbirkóznia, hogy az ügyfelei telefonrohamát hogyan állja meg – konkrétan az államháztartás számviteléről szóló, 2014. január 1-jétől hatályos, 4/2013. sz. kormányrendelet életbe lépése miatt –, az már nem triviális!

 

A Griffsoft munkatársai a saját bőrükön tapasztalták, hogy amíg tavaly 30 ezer kérdés futott be a helpdesk vonalaikon hozzájuk, addig idén az első negyedévében már több mint 24 ezer kérdést kaptak. Persze sem a helpdeskes kollégák száma, sem a munkaidejük, sem pedig a telefonvonalak száma nem növelhető a végletekig. Az ügyfelek információéhsége pedig határtalan. Igaz, elsősorban számviteli jellegű kérdésekben kértek segítséget az it-cégtől, nem pedig informatikai problémákkal kapcsolatban. A griffsoftos kollégák tapasztalata alapján a helpdesk a nagyon konkrét, gyors kérdések megválaszolására kiválóan alkalmas, de a meglehetősen komplex számviteli és informatikai helyzetnek a megvilágítására a személyes megbeszélés, leginkább pedig az oktatás a leghatásosabb eszköz. Illetve ez a konferencia, ahol egyfajta áttekintést kaphatnak mindarról, hogy miképp zajlott le az átállás, milyen eredménnyel ment mindez végbe, és milyen további változások várhatók. S persze az informatikai átállás folyamatáról is ez a rendezvény adhat részletesebb tájékoztatást.

 

A most megrendezendő konferencián tehát nem távirati stílusban fogjuk informálni a résztvevőket az átállásról és azok informatikai vonatkozásairól. Ebben az NGM és a MÁK legilletékesebb vezetői, illetve a konferencia gold szponzorának, a Griffsoft munkatársainak előadásai lesznek segítségünkre.

A rendezvény zárt körű, azon csak meghívott vendégeink vehetnek részt, a regisztráció is kizárólag az ő számunkra lehetséges ezen az oldalon.

Az előadások anyagai a konferencia zárása után letölthetők lesznek, kérésre elküldjük a rendezvény résztvevőinek.

A konferencia időpontja: 2014. június 5. 10–13 óra

A konferencia helyszíne: Larus Rendezvényközpont
(1124 Budapest, Csörsz utca 18/b.)

Ön se maradjon le!