itb

 

3B System
A Behaviour Based Business az első viselkedés alapú üzletfejlesztési elmélet a világon. Alapját az egyedi tudással ellátott személyiségtípus-beazonosítási rendszer adja, mely több, a nemzetközi üzleti életben egyre szélesebb körben alkalmazott megoldással látja el felhasználóit, mint az új generációk együtthatója vagy az eredeti–álarc–módosult hármas személyiségtípus-állapot definiálása, az elemzett személy komplex életútjának pszichológiai alapú értékelése. A rendszer segítségével kiemelten hatékony és profitköpontú képzések – elsősorban menedzsment és értékesítői – és teambuilding –, szervezetfejlesztések, termékfejlesztések vagy konkrét üzleti stratégiák építhetők. A rendszer sikere a média és az IT-telco világból indult, de mára egyre több gazdasági terület alkalmazza ezt a tudást. A 3B komoly sikereket ért el közben a hazai oktatás és élsport területén is, melyek tovább erősítik a rendszer erejét, tudását.

Az LSK Hungária Kft. interaktív üzleti megoldásainak köszönhetően hatalmas méretű interaktív kijelzők integrálhatók a meglévő vállalati IT infrastruktúrába oly módon, hogy közben kiterjesztik az egységes vállalati kommunikációs platform (UC) eddig ismert határait.

A megoldások segítségével a munkatársak egyszerűen hozzáférnek a digitális információkhoz és könnyedén, kézérintéssel irányíthatják a számítógépes alkalmazásokat és állományokat, miközben a kollaboráció befejeztével az egész munka digitálisan elmenthető, archiválható vagy akár elküldhető e-mailben.

Tekintse meg interaktív üzleti megoldásainkat a gyakorlatban az LSK standon és fedezze fel Ön is, hogyan fokozható a csapatmunka hatékonysága és növelhető az eredményesség függetlenül attól, hogy a munkatársak ugyanabban az irodában vagy a világ bármely más pontján tartózkodnak.

Nespresso Business Solutions

Az üzleti életben a legapróbb részletekre is figyelni kell, hiszen a tökéletesség a részletekben rejlik. A Nespresso kifejezetten az üzleti világ igényeihez alkalmazkodva fejlesztette ki megoldásainak egy részét. Vállalatok, éttermek, és luxuskategóriás üzletek kiváló minőségű kávéval kínálhatják ügyfeleiket, partnereiket -magas színvonalú szolgáltatásainknak köszönhetően.

Hogyan segíthet Önnek a Nespresso vállalati értékeinek közvetítésében?

Ön számára fontos a minőség az üzlet minden területén. Amikor munkatársait és üzleti partnereit Nespresso Grands Cru kávéval kínálja meg, valóban pozitív képet sugároz vállalatáról – elérhető áron. Ezekből az apró részletekből is felmérhető, mennyire nagyra értékeli őket.
Recepció, lobby, üzlet vagy iroda: a Nespresso Business Solutions forgalmazója személyre szabott szolgáltatást nyújt az Ön igényeinek megfelelően. A Nespresso Business Solutions kizárólagos forgalmazója 2013. január 1-jétől a Lyreco CE, SE Magyarországi Fióktelepe.