itb

 

Megbízhatóság a mindennapokban

Válasszon az 1C Company több mint 1000 kész, tesztelt, folyamatosan fejlesztett alkalmazásai közül!

A ZG System Group az 1C Company regionális és lokalizációs partnere. Feladatunk az ütemesen fejlesztett 1C:Enterprise keretrendszer magyar nyelvű felületének folyamatos karbantartása. Már létrehoztuk azt a lokalizációs technológiát és szakmai, terminológiai fordító-adatbázist, amire támaszkodva hatékonyan és magas színvonalon tudjuk elvégezni az igényelt alkalmazások nyelvi lokalizációját.
Folyamatosan bővítjük a hazai partnercégek franchise-hálózatát, hogy minden alkalmazás adaptálásához felkészült konzulensi támogatást biztosítsunk.
Célunk és cégpolitikánk, hogy méltó képviselői legyünk az 1C brandnek és tovább növeljük jó hírnevét a szakmában.

A Behaviour Based Business az első viselkedés alapú üzletfejlesztési elmélet a világon. Alapját az egyedi tudással ellátott személyiségtípus-beazonosítási rendszer adja, mely több, a nemzetközi üzleti életben még nem alkalmazott, bár nagyon keresett megoldással látja el felhasználóit, mint az új generációk együtthatója vagy az eredeti–álarc–módosult hármas személyiségtípus-állapot definiálása, az elemzett személy komplex életútjának pszichológiai alapú értékelése. A rendszer segítségével kiemelten hatékony és profitköpontú képzések – elsősorban menedzsment és értékesítői –, szervezetfejlesztések, termékfejlesztések vagy konkrét üzleti stratégiák építhetők. A rendszer sikere a média és az IT-telco világból indult, de mára egyre több gazdasági terület alkalmazza ezt a tudást. A 3B komoly sikereket ért el közben a hazai oktatás és élsport területén is, melyek tovább erősítik a rendszer erejét, tudását.

Illy - az olasz eszpresszó művészete és tudománya 1933 óta

"Missziónk, szenvedélyünk és mániánk, hogy a lehető legfinomabb kávét készítsük, amit a természet kínál, és amit a legjobb technológiával és a szépség iránti állandó törekvésünkkel erősítünk." Andrea Illy - vezérigazgató.

A magyar Illy Ferenc által alapított triesztiillycaffé 1933 óta tökéletesíti az asztalunkra kerülő igazi olasz eszpresszót. Az illy tudománya abban rejlik, hogy mindig ugyanazt a magas minőséget képes előállítani a folyamatosan változó kávétermésből. Az illy az egyetlen kávés cég a világon, amely kizárólag 100% Arabica kávékeveréket készít, mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Számos formában kóstolható az illy a klasszikus szemes és darált kávétól a podos, kapszulás kávékig, melyekhez a design ikonná vált Francis Francis kávégépeket és a jellegzetes formájú Matteo Thun által tervezett csészéket is gyártja a cég. A kávézáshoz kapcsolódó érdekességekkel együtt a teljes illy választékot az EspressoShop.hu webshopon találhatja meg.

Az LSK Hungária Kft. interaktív üzleti megoldásainak alkalmazásával hatalmas méretű interaktív kijelzők illeszthetők a meglévő vállalati IT-infrastruktúrába oly módon, hogy közben kiterjesztik az egységes vállalati kommunikációs platformok eddig ismert határait. Az LSK Meeting Display segítségével egyszerűen hozzáférhet a digitális információkhoz és könnyedén, kézérintéssel irányíthatja a számítógépes alkalmazásokat és állományokat, a megbeszélés vagy tárgyalás befejeztével az egész munka digitálisan elmenthető, de elküldhető e-mailben is.

Fedezze fel Ön is az LSK standon, hogyan fokozható a csapatmunka hatékonysága és növelhető az eredményesség függetlenül attól, hogy a munkatársak ugyanabban az irodában vagy a világ bármely más pontján tartózkodnak.

A Szerverház alapító tulajdonosai az informatika területén évtizedes kereskedelmi és technikai tapasztalattal rendelkeznek. Olyan ügyfélközpontú üzletvitel kialakítása volt a cél, amely segít az igényekhez legmegfelelőbb megoldásokat találni, akár új szerver és adattároló beszerzéséről vagy meglévő berendezés bővítéséről legyen szó.

Az évek alatt olyan szakmai kompetenciákra tettünk szert, ami által egyedülállóan versenyképes áron és rövid időn belül tudunk optimális megoldást szállítani ügyfeleink részére. Számos megrendelőnk folyamatosan velünk tervezteti szerver- és tárolóinfrastruktúráját és ránk bízza a beszerzési és support-feladatokat is.

Szolgáltatási portfóliónk felöleli a legkülönbözőbb, jellemzően hardverhez kötődő feladatokat: virtualizáció, szoftveres és hardveres installáció, konfigurálás, tesztelés, üzemeltetés, rendszerfelügyelet, projektmanagement, oktatás. A Szerverház felhőszolgáltatóként is működik, megrendelőink száma folyamatosan növekszik.