itb

Részvételi tájékoztató

Regisztráció

Regisztrálni online módon a Jelentkezés oldalon lehetséges. A konferencia helyszínén készpénzes befizetés mellett lehet csak regisztrálni.

2 napos részvételi díj: 79 000.-Ft + áfa

1 napos részvételi díj: 44 000.-Ft + áfa

A részvételi díj tartalmazza a konferencia szakmai és kiegészítő programjain való részvételt, valamint a kávészünetek és vacsora költségeit.  A természetbeni ellátás adóját és járulékait nem a konferencia szervezője fizeti, ezért a részvételi díjban foglalt 24 500 Ft + áfa (első nap 15 130 forint + áfa; második nap 9 370 forint + áfa) közvetített szolgáltatást a számlán külön feltüntetjük. 

Kedvezmények

A részvételi díjból az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

  • ITB klubtagoknak 10%,
  • Közszféra dolgozóinak és VISZ-tagoknak 25%

Figyelem, a kedvezmények nem vonhatóak össze!

Szállás

A részvételi díj nem tartalmaz szállást, ezért azt külön kell megrendelni.

Szállodai elhelyezést az igények beérkezése sorrendjében, és a rendelkezésre álló szobakontingens mértékéig a Hotel Eger & Park szállodában tudunk biztosítani. A megadott szobaárak tartalmazzák a reggeli árát. A szállásköltségek a számlán külön kerülnek feltüntetésre.

Szobatípus

Nettó
szobaár/éjszaka
(Ft)

Szoba 1 fő részére

18 000

Kétágyas szoba 2 fő részére

20 000

A fenti árak nettó árak és nem tartalmazzák a 18%-os áfát.

Lemondási feltételek 

A 2015. január 31-ig beérkezett lemondás esetében a kiszámlázott díj teljes összegét (részvételi díj, szállás) visszatérítjük.

A 2015. február 1. és 22. között beérkezett, és az ITB által visszaigazolt lemondás esetén a kiszámlázott díj (részvételi díj, szállás) 50%-át áll módunkban visszatéríteni.

2015. február 23-a után a részvételi díjának és szállás összegének visszatérítésére nincs mód.

A sikeres regisztrációval a résztvevő a szerződéses feltételeket elfogadja, így annak alapján mind a szervező, mind a jelentkező teljesítésre köteles.