itb

A rendezvényen ideje alatt
kipróbálható
Mercedes-Benz modellek

 

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Irányt mutat az áramlatoknak
Az új CLA tökéletesíti a lázadást az ellen, ami visszahúzna: alacsony légellenállása a széria-gépkocsik között mértékadó. Az áramvonalas formák hatásosan teszik láthatóvá a példa nélkül álló aerodinamikát. Magával ragadó módja annak, hogy hűek maradjunk vonalainkhoz. Az árral szemben is.

Mercedes-Benz C-osztály

Több jó megoldás létezik. Legjobb csak egy.
Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással, amely olyan intelligensen es finoman működik, hogy egészen új vezetési élményt nyújt. Meghajtásáról erőteljes és még hatékonyabb motorok gondoskodnak. Agilis és támadó kedvű, a legtisztább menetkultúrával.

Mercedes-Benz E-osztály

A legjobb formában
Az első benyomástól az ideghártyán az utolsó bizsergésig az ujjbegyekben – az E-osztállyal való találkozás az elsőtől az utolsó másodpercig meggyőző. Az extraként rendelhető AMG Sport-csomag segítségével következetesen dinamikus formavilágával és határozottabb megjelenésével hat a stílus-tudatosságra. Ha pedig csak egyszer is megérezte erejét és agilitását az úton, tudni fogja, honnan származnak az erőteljes érzelmek.

Mercedes-Benz M-osztály

Minden úton vezet
Ideje újraértelmezni a magabiztosságot. Erőteljes, dinamikus és kifejező. Ugyanakkor hatékony, kulturált és felelősségteljes. Így lehet a korszerű automobilizmust meghatározni. A vezetés legmagasabb szintű élvezetét nyújtja, azonban mindig tekintetbe veszi a holnap vezetési élményét is. Ez az M-osztály meghatározása.

Mercedes-Benz V-osztály

Teret adunk a luxusnak
Erőteljes orr es egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik a különleges vezetési élményről is. Vonzó jelenség, mindegy, hogy az egész családdal és sok csomaggal utazik, vagy stílusosan, sok utassal van üzleti úton. Az intelligens asszisztens-rendszerekkel, az innovatív multimédia-koncepcióval és nagy teljesítményű motorokkal a V-osztály nemcsak a külső tekintetében állít új mércét ebben a szegmensben.