Oracle

A technológia az üzleti innovációért

Az innováció egy olyan kreatív ötlet vállalati szintű megvalósítása, mely üzleti sikert eredményez.
A XXI. században az üzleti innováció elsősorban a technológia vívmányain keresztül valósul meg, hiszen a technológia jelenléte a sikeres üzleti életben ma már nem egy lehetőség, hanem feltétel. A 2013-as HOUG konferencia bemutatja, hogyan járul hozzá az Oracle Magyarország az üzleti sikerekhez.

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) 2013. április 8-10. között idén 17. alkalommal rendezi meg éves nagy szakmai konferenciáját Siófokon az Azúr Hotelben.

A tavalyi nagy sikerű, több mint 400 résztvevővel megrendezett konferenciához hasonlóan idén is érdekes plenáris előadásokkal és különleges előadókkal, felhasználókat és partnereket egyaránt érdeklő gazdag szakmai tartalommal és társasági programokkal várjuk a résztvevőket.

Miért érdemes részt venni a konferencián?

  •  Gazdag szakmai tartalom
  •  Iránymutató plenáris előadások független elemzőktől, az Oracle felsővezetőitől és stratégiai partnereitől
  •  Ingyenes Workshopok és tanórák az Oracle termékspecialistáitól és oktatóitól
  • Számos lehetőség a kapcsolatépítésre és ismerkedésre a szakmai és társasági programokon

Különösen fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényen az Oracle termék- és szolgáltatás újdonságait bemutató, valamint az általános informatikai trendekről szóló előadások mellett nagy hangsúlyt kapjanak a felhasználók és partnerek legkülönbözőbb területeiről érkező előadásai.